Ontdek onze selavinbox

 

Laat je je graag verrassen of wil je onze wijnen op een leuke manier ontdekken?

Bestel onze seizoensbox! via onze wijnboxen

Elk seizoen 4 wijnen die passen bij de typische producten en gerechten van het moment, op www.selavin.be vind je meer informatie over elke wijn en bijpassende gerechten.

Als je de wijn lekker vindt, kan je hem makkelijk bijbestellen via www.selavin.be

Zelf een selavinbox samenstellen?

Dat kan!

Kies zelf 4 wijnen uit ons assortiment die jij wil proeven zonder er meteen een hele kist van te bestellen. Op www.selavin.be vind je bovendien handige info over bijpassende gerechten.

Smaakt naar meer? Je kan makkelijk extra flessen bestellen via www.selavin.be

Een selavinbox cadeau doen?

Onze selavinbox is het ideale cadeau!

Stel een selavinbox samen volgens het gewenste budget en vul bij het verzendadres de gegevens in van de persoon aan wie je de box cadeau doet. Je kan ons bovendien een persoonlijke tekst bezorgen die wij op een handgeschreven kaartje namens jou in de selavinbox stoppen.

Welke extra kosten zijn er aan een selavinbox verbonden?

Geen!

Selecteer jouw 4 flessen naar keuze, wij stoppen hem in onze selavinbox en bezorgen hem aan huis. Geen extra herverpakkingskosten of geen leveringskosten!!

Levering aan huis wanneer jij dat wil!

Luc probeert de wijn persoonlijk langs te brengen op afspraak. Lukt dit niet, dan wordt de wijn verzonden via onze professionele partner. Je hebt altijd de garantie dat de selavinbox thuis of op het door jouw gekozen adres bezorgd wordt. Toch iets fout gelopen? Contacteer ons meteen en wij bieden jou een gepaste oplossing!