Veelgestelde vragen

Topservice

Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Geen probleem, stuur ons een mailtje met uw vragen, verwachtingen en/of bemerkingen en onze sommelier gaat voor u op zoek naar de geschikte wijn. 

Flexibel assortiment

Op zoek naar een specifieke wijn die (nog) niet in ons gamma zit? Laat het ons weten. Wij werken samen met enkele leuke partners en kunnen op die manier een uitgebreid gamma aan wijnen verkrijgen. Misschien zit uw favoriete wijn ertussen of kunnen wij u een gelijkwaardig alternatief laten proeven.

Flexibele leveringsmogelijkheden 

Selavin draagt service en snelle levering hoog in het vaandel en biedt daarom ongekend veel flexibiliteit m.b.t. de leveringen. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft in onze webshop, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor levering op een voor u geschikt moment. In principe kunnen wij al onze bestellingen binnen de 5 werkdagen leveren (uitgezonderd vakantieperiodes). Bovendien leveren wij gratis vanaf een bestelling van 100 €.

Zelf afhalen

Wilt u uw pakket zelf afhalen in Hoeleden? Dat kan! Op vrijdag is onze wijnboetiek steeds geopend tussen 14u en 19u. Past een andere dag beter? Gelieve dan steeds een seintje te geven (ook mogelijk na 19u en tijdens het weekend). Onze adresgegevens vindt u op onze contact pagina.

Wat is een selavinbox?

Bij Selavin vinden we het belangrijk dat u uw favoriete smaak kan vinden. Daarom kwamen we met het idee van de selavinbox. Deze selavinbox bestaat uit een aantal speciaal door onze sommelier geselecteerde themawijnen. Met de selavinbox kan u verschillende wijnen proberen zonder dat u een volledige doos van u voor u nog onbekende wijn moet kopen. Stelt u liever zelf een selavinbox samen? Dat kan ook! Selecteer 4 wijnen en wij doen de rest!

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden vind je hier.