Hoe het begon...

In 2015 startte ik een cursus sommelier/wijnhandelaar en al snel rijpte het idee om de kennis die ik opdeed te delen met anderen. We gingen in wijngaarden op zoek naar originele, authentieke en betaalbare kwaliteit en proefden in die tijd meer dan 1000 verschillende wijnen. We zochten naar wijnen die met dezelfde passie gemaakt werden als de passie die wij voor wijn hebben. We hechten veel belang aan authentieke druivensoorten op de juiste ondergrond en vinden een gezonde biologische aanpak belangrijk zonder dat dit een norm hoeft te zijn. Je zal bij ons dus ondermeer biologische, biodynamische en veganistische wijnen vinden maar het ontbreken van zo’n logo hoeft geen hindernis te zijn om in ons assortiment te komen. Want elke wijnboer die met passie werkt, heeft ook respect voor de natuur en werkt per definitie grotendeels biologisch.

We presenteren op deze site een mooie selectie van wijnen waar we 100% achter staan, de wijnboeren ontmoet hebben en het productieproces ontleed hebben. Regelmatig zullen er nieuwe wijnen verschijnen of gaan we op zoek naar specifieke wijnen op jullie vraag.

Je kan deze bestellen op onze webshop of proeven op afspraak. Heb je een wijn nodig voor een specifieke gelegenheid of bij een bepaald gerecht? Vraag ons advies.

Wil je onze wijnen in een kleinere hoeveelheid dan een doos van 6 flessen, of wens je een combinatiepakket met verschillende wijnen? Neem contact met ons op en wij maken een pakket op maat.

In 2022 openden we naast onze webshop ook een fysieke wijnboetiek waar je naast advies en afhaal ook een wisselende selectie wijnen per glas kan drinken of een wijndegustatie met vrienden boeken.

 luc strouven